1 juli 2012

Dags för RUL

På onsdag är det dags för RUL, det ska bli så spännande att få se Liten och få se om allting ser ut som det ska. Jag hoppas innerligt att det är så, vad gör man om det inte är så?

Vi har iafl bestämt vilken vagn vi ska ha och det kommer bli en Baby Travel Amsterdam, den bruna. Sambon har varit och klämt och känt på den han med och det är ytterst sällan det blivit några reklamationer på den enligt två olika butiker. Det ända negativa det hade att säga om vagnen är att barnet sitter från en men vem säger att ungen kommer må dåligt av det? Det finns ju hur många vagnar som helst där man ser att barnet sitter bortvänt från mamman och de verkar ju inte må dåligt för det?! Orka se morsans face hela tiden ;) 
Sitt delen går på 3499:- och ligg delen  1299:-, fäste till babyskydd 249:- regnskydd 249:-. Där landar vi på ca 5300:- och behöver köpa till en åkpåse för mellan 500-2000:- så säg att vi landar på 6000:- för en vagn med allting, jag gillar priset och sambon med, så vi är helt över rens om att en sån får det bli!

Spjälsäng ska vi inhandla på Ikea i veckan då de har kampanj på den, 399:- istället för 799:- och det är en sån som barnet kan ha när det blivit större med då man monterar bort ena sidan på den. Tidigt men billigt så lika bra att passa på. Bara för att man köper den nu behöver kommer vi inte skruva ihop den på ett bra tag. Går det åt pipan får vi väl sälja den!

Det känns tidigt att börja handla men springer man på sånt som är billigt får man passa på.

Om allting går som det ska på Onsdagens ultraljud kommer jag gå ut med det till den övriga världen, än så länge är det bara de närmsta som vet om det.

4 kommentarer:

Libra sa...

Lycka till på onsdag :)

Du Lilla sa...

Tack!

Dags för en liten sa...

Lycka till på onsdag. Jag tänker lite som du. Att man tittar ut vad man vill ha, hittar man det för ett bra pris är det bara att slå till, även om det känns läskigt och tidigt!!

Kommer ni ta reda på kön?
Kram

Anonym sa...

Ja det är ju bättre att passa på att inhandla när det är lite billigare :)

Angående framåtvänd/bakåtvänd i barnvagnen så finns det vetenskapliga rön som menar att det är bättre för barnet att åka baklänges.

http://www.svt.se/2.108068/1.2386974/bakatvand_i_vagnen_bast

Jag menar absolut inte att man MÅSTE ha det så, men tänkte att det kan ju vara bra att ha infon när man köper barnvagnen så man kan väga för och emot.